22 Mart 2016 Salı

Kairos Dolandırıcılığı


Son günlerde ülkemizde yasa dışı olarak faaliyet gösteren Kairos Planet dolandırıcılığını anlatmadan önce sizlerle birlikte ponzi planına bir göz atalım
Ponzi Oyunu, ”Ponzi Düzeni, Ponzi Scheme, yatırımcılara kendi paralarından geri dönenle veya sonraki yatırımcılardan gelen paralarla ödemenin yapıldığı bir dolandırıcılık yöntemidir.
İktisadi olarak iyi konumda olan bir ülkede faiz oranları oldukça düşüktür. Bu bir nedenle fona ihtiyacı olan kişiler için ucuz borçlanma demek olduğu kadar birikimlerini değerlendirmek için faiz geliri talep edenler için de düşük kazanç demektir. İşte bu noktada kişi, finansal kurumların vaadettiğinden daha fazla faiz getirisi önererek yatırımcı kazanmaya çalışır. Örneğin ülkedeki faiz oranı %3 ise Ponzi Oyunu oynayan kişi yatırımcılara %10 faiz önerir. Ardından %10 faiz getirisi vaadettiği kişilerin parasını ödemek için yeni yatırımcılara %11 faiz önerir. Aynı şekilde %11 faiz önerdiği kişilerin parasını ödemek için yatırımcılara daha yüksek faiz önerir. Bu döngü sayesinde -ülkede finansal istikrar sürdüğü sürece- hem oyunu oynayan kişi hem de yatırımcılar kazanmış olur.
Tarihte bilinen ilk ponzi oyunu, bu sisteme adını veren Charles Ponzi tarafından 1920 yılında gerçekleştirilmiştir. Ponzi, bu oyun sayesinde kısa sürece 10.000 yatırımcıyı posta pullarını kullanarak bir arbitraj karı elde ettiğine inandırmış; ancak aslında ortada olmayan bu karlar nedeniyle oyun daha fazla sürdürülememiş ve sistem kısa sürede çökmüstür.
Türkiye’de saadet ve titan zinciri adıyla bilinen yöntemler ponzi oyununa örnek olarak verilebilir.
Ponzi sistemi yaklaşık 100 yıldır uygulanan kötü niyetli insanlar tarafından network marketing sektörü ticari modeli altında pazarlanmaya devam eden bir dolandırıcılık oyunu olarak devam ediyor.
Son yıllarda mobil ve internet iletişiminin artmasıyla bu gibi kötü niyetli organizasyonlar çoğlarak artmaya devam ediyor bu sistemler hyip olarakda aratırsanız mantığını daha detaylı anlayabilirsiniz ömürleri (3 ila 1 yıl ortalama olarak değişir. )
“Meraklandırmak istemiyorum fakat bir sorum olacak. Bu zamana kadar bilgisayarınız için çalıştınız, taksitlerini ödediniz. Belki de bir keyif aracı olarak kullandınız. Şimdi bilgisayarınızın sizin için çalışıp aylık gelir sağlayacağını söyleseydim, bundan yararlanmak ister miydiniz?” Ekip kurmak zorunda değilsiniz istedğiniz kadar kazanabilirsiniz basitçe ne kadar para yatırırsanız biz size 2 katından fazlasını veririz smile ifade simgesi güzel değil mi !
şeklinde sunumlarla insanları kandırmaya devam ediyorlar,
Sözde Kairos Teknoloji Planı ticaretinde, sizin bilgisayarlarınızda ki harddiskleri kiralayarak günlük belli sürelerde açık tutarak depolama (storage ) hizmeti sağlıyorsunuz bunun içinde bir giriş bedeli ödüyorsunuz.
Sistemin ayrıntılı bir kazanç planı şeması var ama mantık her ponzide olduğu gibi aynı normal yasal yatırım organları dışında kazanç vaad etmesi bunuda çok güzel bir makyaj yaparak sanki sizin bilgisayarınızdan elde edilen hizmet sayesinde bir kiralama olduğu söyleyenerek sistem çalışıyor tek amaç ponzinin temel mantığı, saadet zinciri oluşturmak bu tarz sistemler belli bir süre sonra kapanmaya mahkumdur. ortada bir ticaret yoktur, sadece hileli ve cezbedici yollarla kurbanları kandırmayı hedeflemektedir.
Sistemde ekip kurmanızda kazanabileceğinzi söylenir örneğin: 597$’lık paket ile başladığınızda aylık 124$ ve toplamda 1 yılda 1.492$ kazanacaksınız. Yani 2.5 katına çıkıldığı bilgisi veriliyor dikkat ederseniz yatırdığınız paranın 2 katından fazlasını taahüt ediyorlar sadece günde belirli saatler bilgisayarınızı açık tutarak ne kadar etkileyici değil mi ?




İş planı ilerledikçe aylık milyonlarca dolarlık gelir kazanabilme ihtimalinziden bahsediliyor yapı itibariyle imkansızdır, ekip kurmayayım sadece paramı katlayayım derseniz. hatırlarsanız bu sistemler bir ticaret değil doldur boşalt organizasyonudur parasını kurtarabilen azınlıktan olursanız çok şanslısınız birde eşinizi dostunuzu böyle birşeye davet ettiğinizi düşünürseniz yaratılan mağduriyeti hesaplamak güç değil.Yani kaba bir hesapla 10 – 20 -50 bilgisayarla bir sistem kurup çok büyük paraları risksiz kazanmanız mümkün olduğu iddia ediliyor düşünün, 10 bin tl yatırımınız 2 katı geri dönüyor 100 bin tl yatırırsanız 200 bin tl hiçbir resmi yatırım aracında böyle bir karlılık söz konusu değildir! Kolay ve hızlı para kazananbileceğiniz ikna edilerek ne kadar kişinin mağdur olabileceğini görüyorsunuz değil mi ?
Gelelim sözüm ona hosting cloud depolama maliyeti ve güvenlik unsurlarını sözüm ona şirketler güvenlik için kairos technologies’i tercih ediyormuş. Burada gelişen dünya da internetin önemi ve bir çok şey anlatacaklar, internet gelişiyor depolama hizmetleri gelişiyor bunlar doğru fakat düşünün niçin microsoft sony sizin evinizdeki bilgisayarın harddiskini kiraya versin ! Şu an dünyada depolama maliyeti gb başı 0,05 Dolar civarında bu firma gb başı ne kadar kiralama teklif ediyor, o kadar yalan yanlış ve teknikten o kadar uzakki bu kısma girmeye gerek görmüyoruz, gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz, çünkü başlı başına çok vahim bir dolandırıcılık şebekesi size bir iş fırsatı sunmuş durumda, teknik tutarsızlıklar önemsiz kalıyor!
İnterneti doğru kullanırsanız doğru bilgiye ulaşmak zor değil yurt dışında insanlar daha bilinçli insanlar deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşıyorlar. “Kairos Scam “(Kairos aldatmacası) diyerek google da arama yapalım. Dolandırıcı olduğuna ilişkin Bir çok sonuca ulaşabiliyoruz. burada yine ingilizce bilen okuyucular, daha detaylı bilgilere ulaşabilir.
Kaynak site: http://behindmlm.com/…/kairos-technologies-review-cloud-se…/
Sizi Kairos Planet işini anlatan bir arkdaşınız olabilir, bilgi sahibi olmayabilir kızmayın! %90’ı gerçekten bilgi sahibi değil ama siz doğruyu artık biliyorsunuz. Bunun bir titan saadet zinciri olmadığını ponzi olmadığını söyleyeceklerdir. Bakalım Şirketin arkasında kimler varmış bu şirketi nasıl kişiler kurmuş ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz bizde öyle yapalım !




Süpriz, kendi ülkelerinde ponzi sistemlerde (titan saadet zincirlerinde) pazarlama yapmış kişiler tarafından kurulmuş Kairos şirketi ne kadar tesadüf değil mi smile ifade simgesi Yani sistemi kuranlar bu işi daha önceleride yapmışlar ponzi dolandırcılığında tecrübeliler ülkemizde binlerce mağdur yaratmak için yeni tezgahları ile avlarını arıyorlar.Gördüğünüz gibi artık ithal dolandırcılar iş başında, buraya kadar kısaca işin mantıksızlığı tutarsızlığı ve nasıl ponzi oyunuyla dolandırıcıların nasıl mağdur avladığını, ve Kairos’un ne olduğunu görmüş olduk.
Bu işte bazıları iyi paralar kazandıklarını göstereceklerdir doğrudur sistemin bir ömrü var baştakiler güzel paralar kazanacaklar, fakat kaç kişi ne kadar kaybedeceği konusu hayal gücünüze kalmış, oran %90 dan fazla olacak her ponzide olduğu gibi tabiki de…
Size ticarette risk varda diyebilirler, fakat risksiz kazanç vaad ettiklerini unutmayalım , Tabi olabilir, Türkiye’de resmi mevzuatlara uygun firmalarda batabilir, kaçabilir değilmi Sonuçta bir hukuk sistemimiz var Diyelim ki bu firmaya karşı dava açmak istediniz hakkınızı arayacaksınız! Karşınızda yasal resmi vergisini ödeyen bir işletme varsa muhatap bulabilirsiniz bakalım ! Kairos planetta durumlar nasıl !
1- Türkiye’de resmi bir ofisleri yok, Yaptığımzı araştırmalar sonucunda Herhangi vergi dairesinde ve ticaret odasında kaydı olmadığı bilgisine ulaştık, Yani Yasa dışı olarak Türkiye’de faaliyetlerini sürdürüyorlar.
2- Network marketing yöntemiyle çalıştıkları için, 5/01/2015 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Gümrük Ticaret Bakanlığı İŞ YERİ DIŞINDA KURULAN SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ ile artık doğrudan satış sistemine ilişkin güncel bir yönetmelik devreye tabi olmaları gerekiyor, Tabi Ülkemizde resmi ofisi bulunmayan, T.C. de izni olmayan bir oluşum oldukları için bu kural onları bağlamıyor.
Fakat aynı yönetmeliğe göre bu işi tavsiye eden kişiler, yasal olarak suç işlemiz oluyorlar.
Size işi anlatan kişi suça iştirak etmiş oluyor bu konuda bu tarz kişileri Bimer aracılığıyla Gümrük Bakanlığına ve en yakın Cumhuriyet Savcılıklarına ihbarda ve şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Karşınızda size işe anlatan kişiye suç işlediğini hatırlatın!
3-Konuya ilişkin Avukatlarla yaptığımız görüşmeler sonucunda Uluslararası Hukuk Anlaşmaları gereğince sadece cezai yönden ülkeler iş birliği anlaşması içerisinde bulunmakta olduğu bilgisien ulaştık. Teror, uyuşturucu pedofili gibi eylemlerde iş birliği içinde adalet bakanlığımız çalışmalar yürütüyor, Ancak hukuki alacaklarda Yani sizin anlayacağınız Kairos birden paranızı ödemezse yasal oalarak hak idda etme hakkınız bulunmuyor.
4- Ödemelerinizi E-payments adı altında çok güvenlikli bir ödeme bankacılık sistemi size sağlıyor diler hesabınıza dilerseniz debit bir cardda sağlayabiliyor, Hatırlarsanız, İmar bankasının offshore zedeleri gibi Yurtdışında hiç bir banka bizim ülkemizin resmi denetimine sahip değil BBDK ‘ya baktığımızda bu isimde anlaşmalı resmi bir izine rastlanmıyoruz. Konunun uzmanı finanscılarda yaptığımız görüşmelerde hakkınızı armaanız gerektiğidne 1 Tl ‘nin dahi hukuki olarak kurtarılamayacağı talep edilemeyeceği konusunda hem fikirler!
Gördüğünüz gibi hakkınızı aramanız gerektiğinde karşınızda hukuki bir muhatap bulamyacaksınız, Yasal yolllardan hakkınızı aramanız ve alacağınızı tahsil etmeniz mümkün olmayacaktır!
Gördüğünüz Gibi Kairos Teknoloji, pasif kazanç tavsiye iş planı ile sözde işleyişi ile çok iyi makyajlanmış arkasında binlerce mağdur bırakacak bir ponzi dolandırıcılık organizasyonudur. !
Sizede biri Kairos İş planını tavsiye ederse kızmadan onu bilgilendiririz. Doğru bilgi almasını sağlayıp daha fazla insanın mağdur olmasını engelleyebilirsiniz. Size karşı hala savunursa kibarca bir hukukçudan fikir almasını isteyin, size teşekkür etmese de hatasını anlayacaktır.!
UNUTMAYIN!
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.

BU YAZIYI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞALIM NE KADAR ÇOK KİŞİYE ULAŞIRSA, O KADAR KİŞİNİN HAYALLERİNİN YIKILMASINA MADDİ OLARAK ALDATILMALARININ ÖNÜNE GEÇEREK YARDIMCI OLABİLİRSİNİZ!
Not: Konuyla ilgili ulaşan Kairos çalışanlarını bize ulaşarak böyle olmadığını söylediler, kendilerini Adli ve Hukuki makamlara yönlendirdik, hala aksini ispatlayan bir kanıt bizlere sunamadılar. Kendilerine bir kez daha geçici kazançlar için insanları mağdur etmemeleri konusunda uyarıyoruz.
Size ve yakınlarınızı ısrarla bu işe dahil etmeye çalışan kişileri Bimer kanalıyla ihbar ederek, mağduriyetlerini önüne geçilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Suça ortak olmayın!

64 yorum:

  1. cok teşşekür ederim arakdaşım neredeyse 3 tane gümüş üyelik acacaktım
    üstelik yasal olmayan bir işe girecektim ingilterede borsaya bildirdik filan diyince insan inanıyor ama yazıyı okuyunca sayende
    üye olmadım ve yeni üye olan bir arkadaşımıda bu konuda uyardım
    olacak arkadaşlarımıda engelledim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duanız bizlere yeter , bu yazıyı ne kadar çok insana ulaştırırsanız o kadar kişiyi bundan kurtarmış olursunuz

      Sil
    2. Siz ne iş yapıyorsunuz ?

      Sil
    3. sız yapmayın neyını gordunuz bız parasını alıyoz ama sızın gıbı asalaklar asgarı ucrete talım devam edın boyle ben alıyom paramı

      Sil
  2. Teşekkürler, herşey ortada ama, iyi niyetli kardeşlerimizin kandırılmasını engellemek için daha fazla insanı bilinçlendirmeliyiz. emeksiz kazanç olmaz

    YanıtlaSil
  3. Hadi ordan serefsizler bir numaralı dolandırıcı sizsiniz, ben ayda en az 5 bin kazanıyorum size giren cikan ne anlamak mümkün değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PONZİ SİSTEMİDİR, SİSTEMİN BİR ÖMRÜ VERDİR EN SONUNDA BİNLERCE MAĞDUR BIRAKACATIR KONU İLE İLGİLİ BİMER KANALIYLA TİCARET BAKANLIĞI VE İLGİLİ KURUMLARA İHBARDA BULUNABİLİR BİLGİ ALMA HAKKINIZI KULLANARAK KAİROSUN TÜRKİYEDE YASAL OLMADIĞINI TEYİT EDEBİLİRSİNİZ.
      SİZİ BU İŞE DAVET EDEN KİŞİ VEYA KİŞİLERİ ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ.

      Sil
  4. Arkadaşlar bu yazılanlara inanmayın bunlari yazanlar kendi islerinden ayrılıp kairosa gecenler için hazırlanmış oyunlardir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HODRİ MEYDAN, ÜLKEMİZ YASALARINCA İZNİ OLMAYAN BİR OLUŞUMU BİNLERCE MAĞDURİYET YARATACAK BİR GİRİŞİMİ TAVSİYE ETMEK SAVUNMAK SUÇA ORTAK OLMAKTIR BUNU YAPANLAR ALENEN SUÇ İŞLEMEKTEDİR.
      KONU İLE İLGİLİ BİMER KANALIYLA TİCARET BAKANLIĞI VE İLGİLİ KURUMLARA İHBARDA BULUNABİLİR BİLGİ ALMA HAKKINIZI KULLANARAK KAİROSUN TÜRKİYEDE YASAL OLMADIĞINI TEYİT EDEBİLİRSİNİZ.
      SİZİ BU İŞE DAVET EDEN KİŞİ VEYA KİŞİLERİ ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ.

      Sil
  5. Arkadaşlar bu yazılanlara inanmayın bunlari yazanlar kendi islerinden ayrılıp kairosa gecenler için hazırlanmış oyunlardir

    YanıtlaSil
  6. Emeksiz para olmazmış, gerizekalı IQ su düşük insancıklar, kim daha çok emek harcıyarak para kazanıyor, bak bunu idda ediyorum insan ne kadar çok çalışırsa o kadar az para alır mallar, belediye işçileri asgari ücretle çalışan insanlar en çok emek har ayanlardir ama en az parayı onlar alır mallar, sana para gelmemesi emekle alakası yok senin beyninle alakal8dır, birde kairos işi helaldir kira karşılığı yapilan bi iştir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kadarına pes, Size hodri medyan ! KAZANÇ DEKONTLARINIZI BİZE GÖNDERİN kanun önünde haklı çıkarsanız belgelerinizi yayınlamaya söz veriyoruz !

      Sil
  7. kaiorosta parasını alamayan kim var? Kairos diğer networklere benzeme adam getirirsen paranı alırsın hesabı yok o yüzden milleti kandırmayada gerek yok iş ortada girmek isteyen girer parasını da çatır çatır alır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HODRİ MEYDAN, ÜLKEMİZ YASALARINCA İZNİ OLMAYAN BİR OLUŞUMU BİNLERCE MAĞDURİYET YARATACAK BİR GİRİŞİMİ TAVSİYE ETMEK SAVUNMAK SUÇA ORTAK OLMAKTIR BUNU YAPANLAR ALENEN SUÇ İŞLEMEKTEDİR.
      KONU İLE İLGİLİ BİMER KANALIYLA TİCARET BAKANLIĞI VE İLGİLİ KURUMLARA İHBARDA BULUNABİLİR BİLGİ ALMA HAKKINIZI KULLANARAK KAİROSUN TÜRKİYEDE YASAL OLMADIĞINI TEYİT EDEBİLİRSİNİZ.
      SİZİ BU İŞE DAVET EDEN KİŞİ VEYA KİŞİLERİ ŞİKAYET EDEBİLİRSİNİZ.

      Sil
  8. Kairos adlı yapılanmanın sosyal medya hesaplarında yer alan ve Müşavirliğimizden alındığı iddia edilen bilgilerde açık biçimde çarpıtma ve yanıltma vardır. Kairos Limited İngiltere'de kayıtlı bir firma olmakla beraber, İngiltere'de şirket kurmak çok kısa sürede gerçekleşen ve reşit olan herkesin yapabileceği bir işlemdir.
    Firmanın herhangi bir davasının olmadığı, büyük firmaların güvenlik işlerini yürüttüğü gibi ifadeler Müşavirliğimizce kesinlikle verilmemiş olup, tarafımızdan yazılmış gibi bazı hesaplarda paylaşılmıştır.
    Kötü niyetle yapıldığı aşikar olan bu davranış karşısında vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması büyük önem arz etmektedir.
    Müşavirliğimiz konuya ilişkin her türlü hukuki hakkı saklı tutmaktadır.
    Saygılarımızla,
    Londra Ticaret Müşavirliği

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler, halen göz göre göre bunu savunan maalesef bilgisiz kişiler için güzel paylaşım

    YanıtlaSil
  10. Dolandırıcılık diye siteler açıp milletin niye kafasını karıştırmaya çalışıyorsunuz. Kairosun 80 bin üyesi var ve 1 tane ben parami alamadım diyen yok . Benim kayıt olalı 2 ay oldu 8000 bin tl kazandım bana bu ısı anlatandan sisteme kayıt edenden Allah razı olsun kredi kartı borçlarımı bitirdim . Dolandırıcı diyen arkadaslar başka networklerde çalışan kisiler cogunun ekibi dağıldığı icin herkez kairosa katıldığı icin çamur atıyorlar . Kairosplanet.com sitesine girin orda tüm resmi evraklar var onları gidin ingiltere maliyesine mail at boyle bir şirket varmı yasamı öğren. Biz sistemin içindeyiz yansıyan gören araştıran biziz siz anca araştırmadan görmeden çamur atarsınız. Herkezin aklı var araştırsın incelesin kayıt olsun. He şirket ılerde bakabilirmi tabiki batabilir . Batması mümkün olmayan bir şirket varmı devletler batıyor bununda tatbi riski olacak sanki trilyon yatırıyorsunuz 400 tl yatırıp 10 bin tl kazana biliyorsun benim gibi bu risk alınmazmış arkadaslar

    YanıtlaSil
  11. cahillik ayıp değil ama öğrenmemek ayıp, cahilin dostluğu candan eder hesabı yaklaşımınız şu an T.C. Cumhuriyeti Yasarılarınca yasal olmayan ve ponzi olduğu kesin olan bir sistem olan kairosu savunarak SUÇ İŞLİYORSUNUZ! Bunun açıkca beyan ettiğinizi düşünerek biz iyiye yoralım bilgisiz olduğunuzu varsayıyoruz, eğer bilgim yok diyorsanız, alenen suç işliyorsunuz ! cointellect wm7 araştırın hepsinin sonuyla buda aynı olacak!

    YanıtlaSil
  12. sizce kairos planet ne zaman çöker temmuz ağustos diyenlerde var sene sonuna kadar gider diyende var

    YanıtlaSil
  13. cointellect wm7 gibi diğerleri gibi aşağı yukarı ömrü ne kadar cok insan bilinçlenirse o kadar erken patlar sene sonunu görmeleri zor, ponzinin sonu malum!

    YanıtlaSil
  14. şu anda talep çok hesabında biriken para kairostan değil yeni üyelik açarak kazanan var ama üye gelmemeye başlayıp herkes kairostan para çekmeye başlayınca çökecektir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ama bir sey de var. ya KAİROS kazandığı paraları yatırım yapıyorsa? yatırımdan sonra para artar ve üyelerinin paralarını vere bilir. Eger kazandigi pARAları bi yerlere yatırıyorsa demek devamı gelebilir

      Sil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu kadarına pes, Size hodri medyan ! KAZANÇ DEKONTLARINIZI BİZE GÖNDERİN kanun önünde haklı çıkarsanız belgelerinizi yayınlamaya söz veriyoruz !

    Normal ticaret yapan işletmeler hukuki yaptırımlara Devletimizce belirlenmiş yükümlülüklere tabi saydığınız firmalar türkiyede devlete vergisini veren ve ticari faaliyet içerisinde rol alan firmalardır, şu an alenen suç işlemeye devam ediyor, ben Devletin yasalarını umursamam, parama bakarım diyorsanız pes doğrusu HODRİ MEYDAN KAZANDIĞINIZ DEKONTLARI AKTARIN BİZİM MAİL ADRESİNE SONUCU BİRLİKTE GÖRELİM. Efendimizin dediği gibi "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

    YanıtlaSil
  17. arkadaşlar az bir mantık kulllanın pc niz açık kalıcak harddiskinizi kiralıcaksınız. ne kadar inandırıcı gelıyor size aptalmısınız siz bakın jet fadıl dolandırdı milleti geldi memlekete birdaha dolandırdı neden biliyormusunuz sizin gibi insanlar çok oldugundan

    YanıtlaSil
  18. Bok atmayin şirketin adi sani adresi faaliyet alanı belli. Bunu size ispatlamak zorunda değiliz. Biz kazanıyoruz. Gerisi hikaye ponzi monzi geçin bunları artik bunlar boş laflar sen dolandırıcılık yapıldığına dair belgeyi ver bana ben bırakayım bu isi. Hadi eyvallah ;)

    YanıtlaSil
  19. asayişe mail attım bu şirketi sordum gelen cevap şöyleydi isteyen kendiside mail atabilir
    Belirtmiş olduğunuz yöntem dolandırıcı şahısların kullanmış olduğu yöntemlerden biridir. Bu tür numaraların ve internet sitelerinin kullanıcı şahısların tespiti, yakalanması ve haklarında gerekli yasal işlemin başlatılabilmesi için Cumhuriyet Savcısının talimatı gerekmektedir.
    Başta dolandırıcılık olaylarının önlenmesi olmak üzere toplum üzerinde oluşabilecek suçlarla mücadelede yapılan/yapılacak çalışmalarda öneriniz dikkate alınacaktır. Bahsettiğiniz internet sitesinin kullanıcısının tespiti, yakalanması ve hakkında gerekli tahkikatın başlatılabilmesi için elinizde bulunan bilgi veya belgeler ile en yakın emniyet birimine yada Cumhuriyet Başsavcılığına şahsen müracaat etmeniz gerekmektedir.
    Rica ederim.

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Anlamadığım şudur yasal veya gayri resmi her saadet zinciri niye ilk başlarken para alıyor. benim bilgisayarıma program kurma sermayesi $125 dolar mı tutuyor. Eğer gerçekten bir iş yapacaklarsa ve şirket bu işten para kazanacaksa benden giriş parası almasın. eğer ben pc açık tutarsam para kazanırım tutmazsam kazanmam bu kadar basit. 6 ay veya 1 yıl bizim bilgisayarımızı çalıştırsın daha sonra program telif ücreti adı altında para istesin ve bu 6 aylık kullanımdan sonra ücret yatırmayanı sistemden çıkartsın. en başta para isteyen her iş bana hiç mantıklı gelmiyor. diyeceksiniz sermayesiz iş mi olur? bir dükkan açmakla bu iş tamamen farklıdır. Şirketin benim pc mi kullanması zaten ona kazandıracaksa (tabi gerçekse bu sstem) niye milletten para almaya çalışıyor. Pc harddiskini kullanır kazancına bakar. dediğim gibi daha sonra telif ücreti talep eder vermeyeni çıkartır vs. Mantıksız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yatırım olmadan bir iş açabilirsen banada haber ver uyanık çocuk :)

      Sil
    2. çoğu ponzi diyenlerin yazılarını gülerek okudum.insan almadan kendi yatırımımı yaparak borçları bitirmişken hala sizler bu konuşmaları yapıyorsunuz diğer meslek insanlarına da ihtiyaç var herkes yatırımcı olacak diye bir şey yok bu konularda kendinizi fazla kasmayın relax olun batan kendi eliyle batar sizin cebinizdeki parayı batırmıyorlar ve şuda var eğer size bu iş teklifiyle gelirlerse dalga geçin onlarla çünkü yaklaşık olarak size geldik ten 6 ay sonra farklı biri olacaktır daha yapatıklarını izlemekten dalga geçmeye vakit bulamazsınız :)

      Sil
    3. Geri zekalı Erdal. Senin bir dükkanın varsa kendine ait kiraya verirsin ve gelir elde edersin. Dükkanını kiraya vermek için dükkanını kullanacak adama para verir misin ? Buradada senin bilgisayarın üzerinden depolama hizmeti yaptıklarını söylüyorlar.

      Sil
    4. Çağdaş bey gayet mantıklı ve haklısınız çok basit bir mantıkla işin saçmalığını görmemek imkansız.

      Sil
  22. Bu metni yazan yayan kendini alaşağı etse Kairos Planet dava açar kendisine haberi yok. Çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz siz bu işleri.

    Mertlik bu değil arkadaşım, sizin yaptığınız şey milleti sömürmeyi sürdürmek için bizi kötülemek. Korkmayın biz kimseye bu firmadaysan artık kendi işini bırak demiyoruz!.

    YanıtlaSil
  23. Maalesef arkadaşlar şu an para ödemesini haklı neden görüyorlar, yuvarlanan bir çığ var görüyorlar ama görmemekte ısrar ediyorlar tüm ponziler gibi sonu budur burdan 1 yada 2 yıl sonra kapandığında aynı şekilde savunabilecekmisiniz göz göre göre insanları bu tuzağa ittiğiniz için vicdanınız yanmayacakmı

    YanıtlaSil
  24. Eyüp bey sizi daha öncede uyarmıştık, halen Türkiye'de yasal olmayan bir oluşumu dış kaynaklardan aklamaya çalışmak açıkcası vicdansızlık sanırım, ciddi bir bilgilendirme zamanı geldi.
    Maalesef arkadaşlar şu an para ödemesini haklı neden görüyorlar, yuvarlanan bir çığ var görüyorlar ama görmemekte ısrar ediyorlar tüm ponziler gibi sonu budur burdan 1 yada 2 yıl sonra kapandığında aynı şekilde savunabilecekmisiniz göz göre göre insanları bu tuzağa ittiğiniz için vicdanınız yanmayacakmı

    YanıtlaSil
  25. la size giren çıkan ne daha ne uğraşıyonuz mal mısınız ne siniz aq, siktirin gidin küçük beyinliler, la mallar geçen adamın biri yemek yemiş boğazına durmuş ölmüş, siz bundan sonra yemek yemeyin ölebilirsiniz, kesinlikle ölürsünüz aynı mantık aq, geçen binanın biri çöktü bundan sonra binaya apartmana çıkmayın aq, sizin ponzi sistemininde sizinde siktirn gidin işinize bakın, ben 5 aydır kairostayım ayrı yeten devlet memuruyum, kairostan kazandığım paranını hatti hesabı yok, batsada bi zararımız yok karımız var,

    YanıtlaSil
  26. ''Kairos Yalanı'' bu kadar sorun yapma,paran yoksa söyle yarın sana platin hesap açayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tebrik ederim arkadaşım, bu yazıyı yazan kişi ne iş yapıyor acaba merak ediyorum :)

      Sil
    2. hayır duası almak bize yetiyor ileride binlerce insanın "ahını" almaktan iyidir

      Sil
    3. arkadaşlar bende yenı katılmayı planlıyorum ama adminin yazdıklarıda mantıgıma yattı ates olmayan yerden duman cıkmaz tabıykı dogruluk payı vardır ama bu kazancada ıhtıyacım var kendımı bu olanlara ınandırmak ıstoyrum sanırım yaklasık ne kadar sure bu ısı rısksız yapabılırız

      Sil
  27. ben yeni biriyim biri üzerinden kayıtladım.Bana 125 dolar teminat 35 dolar kart oparası kimlik ve bilmem ne dediler.ayrıca sınırlı eleman alacaklar dedi.1. ayın 2015 yılından beri bu adamlar kota dolduramadı.Mega holding bilmem ne ayaklarında olanların bu holdinge daldıklarını tespit ettim.İngiltere'den geldim Kairos diye bir teknoloji firması var ama adamlar biz böyle bir oluşum içerisinde değiliz dedi.Teknolojimiz var dedi telefon melefon dediler.çarpık laflar verdi.Siz birinin referans ile üye olun sizi çekmek için telefonlarızdan sizi izinsiz arıyorlar.Faceden izinsiz eklemeler yani olay şu. siz zıplayında biz para kazanıcaz.Burada yorum yazanları inceledim.Youtube'dan izledim sözde para çekiyorlar ama altta yorumları kapamışlar.ben üyeliğimi nasıl sildiririm onu düşünüyorum

    YanıtlaSil
  28. Kairos adlı yapılanmanın sosyal medya hesaplarında yer alan ve Müşavirliğimizden alındığı iddia edilen bilgilerde açık biçimde çarpıtma ve yanıltma vardır. Kairos Limited İngiltere'de kayıtlı bir firma olmakla beraber, İngiltere'de şirket kurmak çok kısa sürede gerçekleşen ve reşit olan herkesin yapabileceği bir işlemdir.
    Firmanın herhangi bir davasının olmadığı, büyük firmaların güvenlik işlerini yürüttüğü gibi ifadeler Müşavirliğimizce kesinlikle verilmemiş olup, tarafımızdan yazılmış gibi bazı hesaplarda paylaşılmıştır.
    Kötü niyetle yapıldığı aşikar olan bu davranış karşısında vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması büyük önem arz etmektedir.
    Müşavirliğimiz konuya ilişkin her türlü hukuki hakkı saklı tutmaktadır.
    Saygılarımızla,
    Londra Ticaret Müşavirliği

    YanıtlaSil
  29. Admin kairosun ponzi oldugunu ispatla o zaman milletin kafasini bulandirma bak sana belge sunuluyor sen de belgele yazmakla cizmekle olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğur bey hodri meydan, kanunlarımız çok açık resmi olmayan bir işi anlatmak suçtur BEN BU ÜLKENİN YASALARINI TANIMIYORUM, KAZANCIMA BAKARIM GERİSİ BENİ İLGİLENDİRMEZ DİYORSANIZ O SİZİN VİCDANINIZA KALMIŞ

      Sil
    2. Eee ozaman bu yasal we normal bi işse lütfen emniyet teşkilatınıda bilgilendirin orda bi toplantı hazırlayın sonuçta polisi itfaiye cisi amelesi yok para kazanılacak yani tabi yerse :))))))

      Sil
    3. Eee ozaman bu yasal we normal bi işse lütfen emniyet teşkilatınıda bilgilendirin orda bi toplantı hazırlayın sonuçta polisi itfaiye cisi amelesi yok para kazanılacak yani tabi yerse :))))))

      Sil
  30. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. https://www.sec.gov/investor/alerts/ia_pyramid.htm adamlar uyarmista paraya odaklananlar istemedikleri icin gormemezlikten geliyor.. Ingilizcesi olanlara daha buyuk kanit olamaz. butun maddeleri tutuyor

    YanıtlaSil
  32. tepşekkürler, daha çok insanı bilgilendirmeliyiz. bu sayfayı paylaşarak , insanları mağduriyetinin önüne geçilmesine destek olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  33. canı yanan çok olacak avrupada başarı göstermeyen butur şirketler cahil 3 ve 2 nesil ülkelerde cahil insanlar sayesinde yukselip gidmektedir

    YanıtlaSil
  34. Arslan bey programı deşifre edilmişti yurtşnda scam die aratırsanız bir çok yerde bahsi geçen nissan sony gibi firmalarla bağlantısı olmadığı defalarca kanıtlandı belgeleriyle, bizde yazdık program sahte olduğuna ilişkin yazımızı okuyunuz. Gelen talepler üzerine Türkiye'de resmi network yapan firmaları listeleyeceğiz. kafanıza yatanla çalışırsınız. ilke olarak hiç bir firmayı Tavsiye edemiyoruz. TEK noktamız tavsiyemiz en azından yarın mağdur olduğunuzda hesap soraiblmeniz için Türkiye'de resmi mevzuata ve kanunlara uygun kuruluşunu sağlamış firmaları tercih etmeniz yüzlerce var bunlarda.

    YanıtlaSil
  35. Arkadaslar sony ve nisan firmalarina email gonderip. Bunlarla bir antlasmalarin olup olmadiginin tegidini yapip burda paylasabilirmisiniz cok metak ettim

    YanıtlaSil
  36. Hayır benim anlamadığım hem ben Bilgisayarımın harddiskini kiraya verip hemde neden bir bedel ödüyorum anlamadım madem öyle hiç para talep etmeden kazanç sağlasın işin sonunda bi dolandırıcılık sevmiyor değilim benim evimde benim bilgisayarım ve internetim 10 saat hizmet verecek ve bana benim yatırdığım miktarın %5'i geri ödenecek her ay sağlıklı bir yatırım değil bencede çünkü bir sabah kalkmışsin birde bakmışsın kairos diye bir şey yok sonuç adamlar sizin paranızı çatır çatır yiyecek yada çok zengin olacak neyse uzatmaya gerek yok sanırım aklı selim her insan burada mantık dışı bir durum olduğunu anlayabilir hayırlı pazarlar. Saygılar.

    YanıtlaSil
  37. Hayır benim anlamadığım hem ben Bilgisayarımın harddiskini kiraya verip hemde neden bir bedel ödüyorum anlamadım madem öyle hiç para talep etmeden kazanç sağlasın işin sonunda bi dolandırıcılık sevmiyor değilim benim evimde benim bilgisayarım ve internetim 10 saat hizmet verecek ve bana benim yatırdığım miktarın %5'i geri ödenecek her ay sağlıklı bir yatırım değil bencede çünkü bir sabah kalkmışsin birde bakmışsın kairos diye bir şey yok sonuç adamlar sizin paranızı çatır çatır yiyecek yada çok zengin olacak neyse uzatmaya gerek yok sanırım aklı selim her insan burada mantık dışı bir durum olduğunu anlayabilir hayırlı pazarlar. Saygılar.

    YanıtlaSil
  38. Ayrıca yazdıklarımız taraflı olarak birilerinin onayını alarak yayınlanırken Enes Ongun'a selamlar.

    YanıtlaSil
  39. Tamam beyler. Şirket yalan dolan.. Ama arkadaş diyorki 1-2 sene sonra battıgında sonraki girenler üzülecek. Demekki 1 sene daha dewam ederse 80000 tlyi gömdüm aylık suanda 16300 tl getirisi var 2 ay oldu. Kaldı 3 ay ana parama. 5 ayda 80000 elimde 7 ayda 120000 . Sonra battı? 120000 bende demekki erken girmek lazımmış. Bir sene daha dewam etse bir 80000 daha gömecem batarsada kardan zarar😀😀😘😘😘😘 Sıkıntı yok yatırım gördüğüm işe girerim 14 yıldır networkten karnım doyuyor. Batan bütün işlere girdim. Altın madeni dahil hiç birinde zarar etmedim. Arkadaşım gircwn işe erken. Sonra ağlamıcan

    YanıtlaSil
  40. Yukarıdaki yorumlardan birinde ''öDEME ALANLAR DEKONTLARINI GÖNDERSİNLER YAYINLAMA SÖZÜ VERİYORUM'' Denmiş... Hala ödeme kanıtı gönderen yok sanırım. İlk yorum 11 şubat: 2 ay geçmiş üstünden.

    YanıtlaSil
  41. Bizim insanimizda bu kolay yoldan para kazanma hirsi olduktan sonra semer vuran cok okur.adam 125$ ile sisteme giriyor.deniyor bakiyo para geliyor.bu sefer 500$ ile giriyor.bakiyor yone para geliyor sonra 1500$ sonra 2700$ bakiyor para cildiriyor.bu sefer 2.pc yi kurup yeni pc ve yeni bir uyelik aliyor karisinin cocugunun ustune.cok samimi arkadasim var 1 pc ile baslayip suan 3.pc yi kurdu.tum cevresine bu ise girmesi icin dil dokuyo yani cok kazanacam derken bi kac sene snra gocabaslar toz oldugunda bakmissin 50bin tl odemissin 30 bin cekmissin 20 bin batik.ustune milleti sokup zarar ettirdin o da cabasi akilli olun allasen

    YanıtlaSil
  42. Bizim insanimizda bu kolay yoldan para kazanma hirsi olduktan sonra semer vuran cok okur.adam 125$ ile sisteme giriyor.deniyor bakiyo para geliyor.bu sefer 500$ ile giriyor.bakiyor yone para geliyor sonra 1500$ sonra 2700$ bakiyor para cildiriyor.bu sefer 2.pc yi kurup yeni pc ve yeni bir uyelik aliyor karisinin cocugunun ustune.cok samimi arkadasim var 1 pc ile baslayip suan 3.pc yi kurdu.tum cevresine bu ise girmesi icin dil dokuyo yani cok kazanacam derken bi kac sene snra gocabaslar toz oldugunda bakmissin 50bin tl odemissin 30 bin cekmissin 20 bin batik.ustune milleti sokup zarar ettirdin o da cabasi akilli olun allasen

    YanıtlaSil
  43. Bizim insanimizda bu kolay yoldan para kazanma hirsi olduktan sonra semer vuran cok okur.adam 125$ ile sisteme giriyor.deniyor bakiyo para geliyor.bu sefer 500$ ile giriyor.bakiyor yone para geliyor sonra 1500$ sonra 2700$ bakiyor para cildiriyor.bu sefer 2.pc yi kurup yeni pc ve yeni bir uyelik aliyor karisinin cocugunun ustune.cok samimi arkadasim var 1 pc ile baslayip suan 3.pc yi kurdu.tum cevresine bu ise girmesi icin dil dokuyo yani cok kazanacam derken bi kac sene snra gocabaslar toz oldugunda bakmissin 50bin tl odemissin 30 bin cekmissin 20 bin batik.ustune milleti sokup zarar ettirdin o da cabasi akilli olun allasen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam dolandırıcılık yapanlar başta güven verirler en son hamleleride bütün üyelerinden paraları alıp kaybolurlar

      Sil
    2. Hocam dolandırıcılık yapanlar başta güven verirler en son hamleleride bütün üyelerinden paraları alıp kaybolurlar

      Sil