21 Mart 2016 Pazartesi

Kairos Sahtekarlığını yayan ve tavsiye eden oluşumlar



Merhaba değerli takipçilerimiz sizleri Kairos dolandırıcılığı konusunda bilgilendirmeye devam ediyoruz sayısız, tebrik ve teşekkür e-postası alıyoruz, bize bunların hepsi yetiyor. Duanız yeter. Allah sizlerden razı olsun

Bundan sonraki süreçte kairos dolandırıcılığına bilerek alet olan websiteleri konusunda sizleri uyaracağız.

Baştada belirtmek isterizki hiç bir firma yada kuruluşla sorunumuz yok, ülkemizde yasal çalışmayan hiç bir firmada insanların çalışıp mağdur olmasını istemiyoru, hangi firmada çalışmalıyım sorularını cevaplamıyoruz, tavsiyemiz  Ülkemiz yasalarına mevzuatlarına uyumlu vergisini veren ve köklü firmalardan yana olmasıdır.


Sahtekarlığa alet olan sitelerden biri eyupderdiyok.com 


İlk sitemiz , Özellikle bu site ve adminine dikkat paylaştığı firmaların yaptığı incelemeleri dikkat ederseniz hepsi yurtdışı faaliyetli ve ülkemizde resmi kaydı, varlığı bulunmayan hiç bir denetime tabi bulunmayan firmalar bir çoğuda ponzinin güzide örnekleri, burda para kazanmak için insanların nasıl bazı değerlerden feraget ettiğini ahlaki ikileme düştüğünü görebilirsiniz. Site amacı iş fısatları tanıtmak fakat içeriğine girdiğinzide olayı daha iyi anlıyorsunuz kendi üyeliği bulunmayan firmaları gayet gerçekleri gösterebiliyor.

MMM global ismili firma hakkında olumsuz bir inceleme ve gelen yorumlar sonrasında ponzi olduğunu söylemiş ve doğruda,  gelen kullanıcı yorumlarınıda pozitif değerlendirmiş :)

Kairos 'unda ponzi olduğu defalarca kanıtlandı yurtdışında onca scam alerti olmasına rağmen dikkat edin admin arkadaş işi biliyor aslında ama para kazanmak tatlı geliyor,  Gördüğünüz gibi yuvarlanan çığ ne zaman patlar belli olmaz sözünü doğruluyor. 
Bakalım iş kairos dolandırıcılığından para kazanmak olunca admin'in yorumuna bakalım

Eve gördüğünüz gibi admin bu işin aslında ponzi olduğunu biliyor diğerlerindede açıklamasını yapmıştı fakat bilgi sahibi olmak dediği husus kendinin para kazanması olunca ponzi olması görmezden gelinebiliyor. Kendisine tekrar hatırlatalım, ziyaretçisinin yazdığı gibi yuvarlanan çığ ne zaman patlar belli olmaz ?  Tabi kairos teknoloji ponzi sistemide patladığında sitesinden o vakit bu yazıları kaldırabilir. ve hiç bir şey olmamış gibi işine gelen ponzileri aklayıp, olmayanları anlatmaya aktarmaya ve kazanmaya devam edebilir. ! Unutulmaması gereke, İnternet özgür bir platform, ve  

iyi bir hafızası var, ! Zamanı geldiğinde kamuoyuna tekrardan bu hatırlatma yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder